23. juli 2020

Velkommen til den moderne smeds website

Anne Birkelund

Kommunikationschef

abl@tekniq.dk

 

Jern og metal – det har alle medlemmerne af TEKNIQ Arbejdsgivernes industrivirksomheder til fælles.

Men der er stor forskel i hverdagens udfordringer og drift for en industrivirksomhed med 100 ansatte og så en moderne smedje og underleverandør med fem til ti ansatte. Derfor lancerer vi i TEKNIQ Arbejdsgiverne i dag websitet smedogteknik.dk målrettet ejere og ledere i den mindre metalvirksomhed.

På det nye site vil redaktionen gå målrettet efter artikler, ekspertklummer og nyheder, som er inspirerende og brugbare i den daglige drift hos den moderne smedje og metalvirksomhed. Vi vil hver måned besøge en virksomhed og fortælle om udvikling, markeder og erfaringer, som kan inspirere andre. Og et lille panel af eksperter vil løbende skrive om økonomi, revision og overenskomster helt målrettet virksomheder med 5-10 ansatte.

Vi ved, hvor travlt der er ude i jeres virkelighed. Artiklerne bliver korte og præcise. Hver måned vil du modtage et nyhedsbrev på mail med links til de mest relevante nyheder på www.smedogteknik.dk. Det sikrer dig hurtig adgang.

Velkommen til www.smedogteknik.dk. Kontakt os gerne med forslag eller kritik. Redaktør Jan Kristensen tager imod på jak@tekniq.dk