18. november 2020

Vagn sælger efter 28 år

Mariager Traktor & Smedeværksted er sat til salg. Indehaveren Vagn Mogensen på 64 år vil have tid til sit landbrug efter 28 år i branchen.

Virksomheden er bogstavelig talt en blandet landhandel. Kundekredsen er både større landbrug, service og reparation af trucks og haveparkmaskiner samt CE-mærkede stålspær til byggeri. Igennem årene har virksomheden beskæftiget 4-5 mand – og nu er både kundekreds og bygninger sat til salg.

-Igennem årene har jeg både drevet værkstedet og derudover et hobbylandbrug med 30 tønder land. Det er gået meget godt, men nu er jeg blevet 64 år og kunne godt tænke mig at trappe ned ved at sælge, siger Vagn Mogensen.

Han ser fine muligheder for to kvikke unge, der vil være selvstændige i Mariager. Og han hjælper dem gerne i gang. De vil kunne lave en god forretning på basis af kundekredse. I dag er der en ansat samt to indlejede folk ud over Vagn Mogensen. To andre ansatte valgte at finde andet arbejde, da virksomheden for nylig blev sat til salg. Et salg til en af de større maskinforretninger kan også være en løsning. Det ville kunne give en satellit i Mariager for en større virksomhed.